Vakantieparken Nederland
Vakantie

De plek om lekker vakantie te vieren

Of je nu een echte camping vakantie wilt of een wat luxere vakantie, van de vakantieparken Nederland is de Leistert een van de beste. Niet alleen de voorzieningen zijn perfect, ook de verschillende mogelijkheden om te overnachten. Van eenvoudig op een open veld tot aan een bungalow waar je met de hele familie kunt overnachten. Voor de kinderen is er een animatieteam, deze staat altijd voor de kinderen klaar om er weer een leuke dag van te maken. Maar ook voor de volwassenen is er meer dan genoeg te doen. 

Vakantieparken Nederland

Faciliteiten te over op het park 

Ben je een echte zwemfanaat dan zit je op de Leistert goed, met het golfslagbad en het subtropisch zwemparadijs kun je bij goed en minder goed weer altijd zwemmen. Voor de allerkleinste gasten zijn er meerdere speeltuinen aanwezig. Onder andere de indoor speeljungle of in de plaza kunnen ze met hartenlust spelen. Na het spelen kun je een frietje halen bij de snackbar, of heerlijk dineren met het hele gezin in het restaurant.  

Buiten het park schitterende bungalows 

Vakantieparken Nederland

Van de vakantieparken Nederland is Buitenhof de Leistert een prachtig park om in te verblijven. Bungalows in authentieke boerderijstijl maar voorzien van alle moderne gemakken die je thuis ook hebt. Schitterende tuinen aan de voor en achterkant, wanneer je van luxe houdt zit je daar op zijn plaats. De camping heeft niet voor niets vijf sterren gekregen, de combinatie van de mogelijkheden tot overnachten en de uitgebreide faciliteiten zijn de sterren meer dan waard.